söndag 12 juli 2009

Virkade Vantar

Precis nu när sommarvärmen har kommit tillbaks till Västernorrland har jag mitt första par tumvantar klar! :-) Såhär ser de ut ... jag blev riktigt nöjd.


Igårkväll började jag redan på ett nytt par i en ljusare färg. Jag tycker att det är jättekul att virka vantar! Det kommer att bli många par till! :-)

Kram och njut av en söndag i solen!

3 kommentarer:

  1. Hej igen!
    Vilka jättemysiga vantar du har virkat, ser riktigt gosiga ut. Jag som inte är så där duktig på att virka, måste fråga om det är svårt att virka vantar? (dum fråga)Men jag blir så himla entusiastisk att jag vill prova på allting på en gång, på gott och ont...men det jag inte fixar att göra direkt kan jag ju ta bort och virka det som jag klarar av istället (om du förstår vad jag menar):)
    Kaffeservisen som du skrev om i förra inlägget var också väldans fin, vilken present! Känner inte igen motivet men det är väldigt vackert.
    Så skönt att solen kommit tillbaka igen, vi har molnigt men ganska behaglig temp, det har regnat mycket några dagar så växtligheten har tagit fart igen, skönt för det är så tråkigt med gula gräsmattor och vissna blad.
    Ha det gott och njut i solen!
    kram//lisamaja

    SvaraRadera
  2. Å va fina de var, mycket finare än de jag gjort. Härligt garn! Kanske man får ta och beställa ett par sen av dig. Kul att ha det andra gjort.

    Jag vet att jag varit dålig på inlägg den senaste tiden. Har virkat en del, men det har varit så mycket annat. Måste skärpa till mig. Folk slutar att skriva och kommentera då man inte uppdaterar...

    Kram
    /Ewa

    SvaraRadera
  3. Vilka kanonfina vantar, det här var en ny blogg för mig, jättetrevlig blogg

    SvaraRadera