torsdag 7 maj 2009

Söta träskor

Jag kunde inte hålla mig längre och igår beställde jag dessa fina träskor ... De är så underbara, tycker jag. Jag hoppas de kommer snart. Då är det bara att vänta på lite sol och värme .... och så kan jag ut och gå och vara fin! ;-)
Ha det bra!

onsdag 6 maj 2009

Tallrikshylla

Den har tallrikshyllan har jag haft ett bra tag i garaget nu. I helgen målade jag om den och igårkväll kom den äntligen upp i vårt kök. Jag är så nöjd med resultatet!Nu är jag mer och mer sugen för att, så fort det bara går, börja måla och tapetsera om köket. Bort med allt gult och grönt på vägarna. Vår gammaldags svenska tapeter har legat och väntat på att bli uppsatta ganska länge nu! Nu kliar det ordentligt i fingrarna, kan jag säga .... ;-)

Det blev sådan stor skillnad också när vi bytte köksmöbler i helgen ... det blir bara bättre och bättre för varje dag och det gör mig verkligen glad! Långsamt men säkert blir huset som vi vill ha det. Man får ju inte glömma att vi bara har bott här i 1 år! ;-) Och man ska ju leva lite också ... renovering är inte ALLT! Även om ett fint, mysigt och personligt hus är väldigt viktigt för mig.
Ha en fortsatt trevlig dag!

måndag 4 maj 2009

Nöjd efter en produktiv helg!I helgen köpte vi ett rund bord med 4 stolar till vårt kök. Jag klädde om stolarna med beige fårpäls och jag är jättenöjd med resultatet!

Jag tycker att det blev jättefint! Det blev också mycket ljusare och rymligare med ett rund bord istället för det rektangulära som vi hade förrut ...

För ett tag sedan klädde jag om gungstolen i matsalen. Förra veckan hittade vi en fotpall till och den blev nu också målad och klädd i isbjörnspäls så att den passar ihop med gungstolen.

Pallen som vi har i hallen blev ommålad och klädd i isbjörn med... Jag är nöjd med resultatet.
Det ger en lugn och skön känsla när allt går i samma stil, när det finns en enhet i inredningen, tycker jag.


Mera saker blev målade i helgen .... bilder på de får ni senare! Ha en trevlig dag!

söndag 3 maj 2009