tisdag 21 juli 2009

Mysiga virkade vantar

Ett par mysiga virkade vantar finns nu till salu i bloggshopen.

Läs mer om vantarna HÄR

måndag 20 juli 2009

Country By Mail

(Bild lånad från ÖA)
Jag upptäckte precis att min kompis Maria (som har Country By Mail) var i ÖA idag. Maria startade denna underbara e-butiken 2006 och är internetföretaget som vuxit snabbast i Västernorrland de senaste åren!

"Vi försöker att designa så mycket som möjligt själva och sen hittar vi dem som kan tillverka det åt oss", säger Maria Engström om sin affärsidé.

Läs hela artikeln HÄR och kolla gärna in någon gång i den fina affären!
Det finns massor med fina saker och ting där!

KRAM

Bruksgodset i Banafjäl

Just nu är det ganska lugnt på hantverkfronten ... Jag har börjat sommarjobba på mitt favorita fik Bruksgodset i Banafjäl och nu blir det inte mycket tid och ork över för virkning och annat.
De som har vägarna förbi Banafjäl (i Västernorrland, inte så långt ifrån Örnsköldsvik) kan jag verkligen rekommendera att stanna här för en god lunch eller härliga hembakade kakor.
Det är så himla mysigt på Bruksgodset. Man kan ju sitta och njuta inomhus, i trädgården eller i växthuset och må gott ...

Och så finns det mycket fint att köpa i keramikverkstaden!Här mår jag verkligen gott och därför är det extra kul att jag fick jobba här denna sommaren igen! :)
Såhär kan kakbuffén ser ut ... Mums!
(Bilderna är lånade från Bruksgodsets hemsida)Hoppas ni har det bra därute. Många njuter säker fortfarande av en härlig semester!
Sköt om er.
KRAM