lördag 21 mars 2009

Vårmatta i härliga färger!

Igår blev min senaste matta klar. Jag kallar den för "vårmatta" för den har sådana härliga färger. Man blir ju så glad av att bara titta på den, tycker jag! ;-)
Diameter på denna matta är 80 cm och priset är 495 SEK. Vill ni läsa mer om material osv. så kan ni göra det här.
Jag gjorde lite fint på köksbordet i dag .... det var fantastiskt väder här i Norrland! Då vill man bara storstäda och göra fint, eller hur? Lite ordning blev det i alla fall i köket, men jag försökte vara ute mitt på dagen. Satt och njöt av en härlig kopp rooiboste och tittade ut över fjärden.... Sämre kan man ha det! ;-)
Ha en fortsatt trevlig helg!


fredag 20 mars 2009

En underbar receptbok!

För någon vecka sedan såg jag på bloggen: Guldkant på livet en fin bild på en receptbok i samarbete med med Café Bagarstugan in Falun. (Jag tänker med vedmod tillbaks till alla fina och härliga timmar jag satt där i solen och fikade när jag bodde i Dalarna.) Jag såg att den fina inredningsbutiken Gruvgatan 13 i Falun säljer boken. Men hur skulle jag kunna få tag i den? Det tar väl en bra stund igen innan vi åker ner till Dalarna.
Men då såg jag att man kunde beställa häftet via nätet. Vad glad jag blev! Jag beställde det omgående och igår fick jag hem ett kuvert med ett underbart häfte fullt med 10 härliga recept och otroligt fina bilder! (Jag kanske ska ta mig tid att baka något i helgen!)
Det är företaget Sinnets Goda UF som har gett ut boken. Det är 4 tjejer som går på lugnetgymnasiet i Falun. De har tillsammans med Café Bagarstugan gjort denna receptboken med deras 10 mest efterfrågade recept. För de som är intresserade går det att beställa boken här.

torsdag 19 mars 2009

Tradera


Nu har jag precis lagt ut en massa med Fina Saker och Ting i Shabby Chic stilen på Tradera. Kolla gärna under mitt alias: dalafan om ni vill göra några fina fynd till ert hem.


Snart är det vår .... man får ju mer och mer lust att börja vårstäda och att göra om lite hemma.


Här kommer några bilder av det som ni kan hitta på Tradera .... Hoppas ni hittar något ni tycker om .... lycka till med budgivningen. Hör av er om ni har några frågor. Jag svarar så fort jag kan!
Ha en trevlig dag i vårsolen! Kram.

tisdag 17 mars 2009

Handgjorda Virkade Trasmattor - Varje matta är unik!


Nu har jag gjort några Handgjorda Virkade Trasmattor i härliga färger! Passar fint i den lantliga, shabby chic stilen.
Diameter : 70 - 80 cm (men kan göras efter era egna mått!) Mattan är virkad av handklippta trasor som har tvättats många gånger. Färgerna är därmed tvättäkta och garanterat krympfria. Den är av en mycket kraftig kvalitet och samtidigt mjuk och skön att gå på. Passar utmärkt i barnrummet eller som badrumsmatta där den bidrar till att skapa en gammaldags, lantlig stil på inredningen.


Mattan finns bara i ett unikt exemplar. Tillverkad av mig. Jag gör mattor i andra färger/mått på beställning, så har ni funderingar är det bara att maila till mig med frågor.

Priset hos lantliga inredningsbutiker på nätet ligger någonstan mellan 600 - 700 Kronor för den här storleken. Mitt pris ligger mellan 400 - 500 Kronor (diameter: 70-80 cm)

Nya mattor i härliga vårfärger är på gång.

Hör gärna av er med frågor och beställningar! Och ni får gärna göra lite reklam för mig och mina mattor om ni skulle veta någon som är intresserad att ha fina, handgjorda och personliga mattor i sitt lantliga hem!

Tack ska ni ha! Kolla gärna in här lite då och då om ni gillar Fina Saker och Ting!