fredag 26 juni 2009

Så har man fyllt 40 idag ...

... så det är nog dags att ändra lite i min profil här! ;-) Det har varit en lugn och skön dag med min familj och en kär vän. Imorgon är det dags för lite kalas här hemma! Det kommer att bli kul.
Nu måste jag nog gå och lägga mig för det finns mycket kvar att göra imorgon bitti ...
Go´natt och kram!

torsdag 25 juni 2009

En härlig sommardag vid havet!

Vilken härlig dag idag!
Den tillbringade jag tillsammans med min man och mina föräldrar på en fin strand vid Höga Kusten!

Lugnt, varmt och skönt .... precis som en semesterdag ska vara! :-)

Imorgon blir det handling och förberedning för födelsedagskalas i helgen! Det är ganska fullt upp här just nu så det blir nog mest lite bilder på bloggen då och då. Men det är ju semestertider för alla och jag hoppas ni har förståelse för det att man inte sitter inne framför datorn när det är så fint ute!
Sköt om er och kram till er!

tisdag 23 juni 2009

Blog award

När jag kollade här på bloggen idag blev jag jätteglad! Jag fick nämligen en utmärkelse av Veronica med den fina bloggen Ulliga Gulliga Saker . Vad glad jag blev! Tack så jättemycket, snälla Veronica, för att du valde mig!

Själv vill jag ge vidare utmärkelsen till Ewa med bloggen Ewa´s hemgjorda En ny men jättetrevlig bloggvän!

Till alla andra trevliga "bloggerskor" härute som lämnar trevliga kommentarer då och då säger jag också tack för att ni finns och välkommen åter! Jag blir så glad när ni skriver en rad när ni läser här!

Sköt om er! Kram x

måndag 22 juni 2009

Madonnor

Sist jag var i Belgien, fick jag några madonnor av min mamma & pappa ... Ni kan ju förstå att jag blev jätteglad!En madonna - som är köpt i Frankrike- har fått sin plats i gästrummet tillsammans med mormors och morfars gamla ljusstake.

Den här madonnan är jag väldigt förtjust i. Den är gjort i porslin och är väldigt gammal. Hon har fått plats i matsalen. Buketten som ligger på bordet är min brudbukett gjort av kallor.
Tekopparna har jag fyndat på Tradera och är gammal Gabriel keramik, skålen på fot är en bröllopspresent till min farmor & farfar och kopparna till höger köpte jag också på Tradera och är från Bavaria.
Ovanför bordet hänger mormors & morfars bröllopsbild som jag ärvde efter dem. Tycker den är så fin!

En mindre, vit madonna fick jag också. Den har jag ställt på ett NS-fat på fot under en glaskupa med några vita keramikroser runt.
På den gamla spegeln har jag hängt en bönekedja med vita hjärtan i pärlemor som jag köpte i en kyrka i Prag när vi var där i julas. På spegeln sitter en bild på en madonna med barn. En fin väggmålning på ett hus i Prag som jag tog en bild på.