lördag 4 april 2009

Virkad korg


Igår virkade jag en härlig korg av trasmattor och jag blev jättenöjd med resultatet. Vilka fina vårfärger det blev ....
Visst är den bra till mycket? Man kan använda den till gästhanddukar, som tidnings- eller hantverkskorg, till toarullar, till vantar eller varför inte till barnens leksaker?

Diametern på korgen är 26cm, höjden är 18 cm. Jag kommer att tillverka flera korgar i olika färger och storlekar framöver. Korgarna kan beställas i just din favoritfärg ... så är du intresserad, då är det bara att kontakta mig!

Priset för den här korgen är 250 Kronor. (Portot tillkommer)
SÅLD
Tänk på att varje korg är UNIK! Det finns bara en av varje ....

fredag 3 april 2009

Härligt med vår!

Åh vad jag gillar våren! Det är så fantastiskt när gräsmattan kikar fram igen, när fåglarna börjar kvittra och så finns det massor med fina tulpaner i härliga färger ... Man får ju aldrig nog av dem!
När jag köper blommor så blir de oftast vita eller rosa. Men igår köpte jag en bukett tulpaner i en fin orangenyans ... lite påsk får det väl vara nu här hemma! ;-)
Till min älskade man köpte jag en fin sten med text på tillsammans med 2 hjärtan i choklad som vi åt till kaffet igår efter middagen.
Nu kan vi njuta av ett pyntat köksbord hela helgen ..... Vad man mår gott när man har gjort fint hemma!
Njut av en härlig och lugn helg! KRAM

torsdag 2 april 2009

Magasinet - Jeanne d´Arc Living

Idag åt jag lunch med min kompis Maria som har den fina webbutiken Country By Mail . Jag fick då också Magasinet nr 2 av Jeanne d´Arc Living som jag hade beställd. Vilken un
derbar tidning! Jag blir så glad när jag bläddrar i den och ser alla fina saker och ting. Jag vill därför visa några av mina favoriter här ...Vilka härliga barnsängar ...

En fin vinterträdgård är en av mina drömmar till vårt hus!

Och den här tvättstugan skulle inte heller vara helt fel i vårt hus ..... Så mysigt!

Det finns alltid massor med goda recept i tidningen med ....

Jag älskar den här tidningen och jag vill verkligen rekommendera den till alla som inte har läst den än! Det finns så mycket fint i tidningen och man blir så inspirerad till att inreda, pyssla och att baka .... Det är verkligen en "må gott" tidning för mig!!! Jag ska snart sätta mig i sägen med en härlig kopp te och magasinet. Finns det ett bättre sätt att avsluta dagen med? :-)

Ha en trevlig kväll!

(Bilderna är lånade från Magasinet av Jeanne d´Arc Living som går att beställa hos