tisdag 14 juli 2009

Mera sylt och garn

Igår kokade jag hjortronsylt från fjolårets bär som vi hade kvar i frysen. Snart är det dags att plocka nya bär och då är det ju bra med lite plats i frysen. Även den här sylten var supergod!

Jag köpte lite mera garn igår Det blev melerat Lovikkagarn i blå-gråa nyanser. Längtar redan efter att få börja jobba med garnet. Det är alltid lika spännande att få se hur det ser ut när man virkar eller stickar med garn.


Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Gott med hjortronsylt!!!Vad fina saker du gjort!!!Vad duktig du ar!!!!Kommer in mera....ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. För det första, tack för din fina kommentar! Sen ÄLSKAR jag hjortronporslinsgrejen du visar bredvid mumsig sylt, den är ju helt fantastisk. Bland det bästa med att bo i Norrland, det blir nya hjortron varje år. Längtar tills det är dags att plocka, min frys behöver också fyllas på.

    SvaraRadera
  3. Mmm, hjortronsylt, den bästa sylten av alla. Vi har tyvärr inte så gott om bären här nere så jag får nöja mig med blåbär just nu. Inte helt fel men de är så förbaskat små att plocka;) Jag har ett minne från när jag var liten och var med mina föräldrar på nå´n typ av kaffestuga och där fick jag våffla med grädde och hjortronsylt, det var det absolut godaste jag någonsin ätit.
    Vilka underbara loppisfynd du gjort, så mycket handarbete för ingen peng alls, det är otroliga små underverk som någon suttit och knåpat med. Vilken tur att de i alla fall sparats.:)
    Idag ska jag åka till Borås, köpa present till yngsta dottern som fyller 16 på söndag. Kanske att jag hittar nå´n loppis där, jag måste nog spänna upp loppisblicken lite mer för jag brukar missa.....
    Du får ha en riktigt bra dag!
    kram lisamaja

    SvaraRadera
  4. Så gott mmed hjortronsylt och vilken härig färg på garnet

    SvaraRadera