fredag 12 juni 2009

Solen visade sig till slut

Det blev faktiskt riktigt fint väder på eftermiddagen här i Västernorrland. När solen väl kom fram var det till och med skönt att sitta ute på altanen. Jag dukade fint ute, vi åt en jättegod sallad med bacon & fetaost, nybakat bröd och ett gott rött vin till. Det kallar jag verkligen för en bra start på helgen.


Visst har vi det bra här på våran altan?

Ha en riktig skön helg nu och sköt om er.

KRAM

5 kommentarer:

  1. Hej Ann! Tack för din rara kommentar. Näää har ni sol, vad avis jag blir...hihi Här lättade det också lite så vi gick ut och gick en runda med hunden och hyrde film, men det var kallt...brrr...Så här ska vi nu strax sitta inomhus istället och fika ikväll till en förhoppningsvis bra film. Ser i bakgrunden att du har samma bok som jag också har, "Sommarljus" visst är den fin den boken. Nu ska jag kika lite till på din fina blogg. Ha det gott. Kram Paula

    SvaraRadera
  2. Ja, det ser ni sannerligen ut att ha det. Vilken utsikt, och va mycke gott!

    Hoppas ni får en fortsatt fin helg, med hopp om sol och värme.

    Kram
    /Ewa

    SvaraRadera
  3. Härlig altan ni har! Här skiner solen men det blåser jättemycket!
    Ha en skön kväll
    Kram/Åsa

    SvaraRadera
  4. Vilka härligt somriga bilder! Idag har solen äntligen visat sig för oss, det var verkligen på tiden. Har tillbringat hela dagen ute i trädgården, härligt!

    Du undrade om det var svårt att binda kransar? Jag tycker inte att det är något svårt, har alltid gillat det och är helt självlärd. Som allt annat är det väl så att ju mer man övar, ju enklare blir det. Finns säkert någon bra bok om det, men jag har inget boktips!

    Ha en trevlig kväll!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  5. Tack för din goa kommentar. Bröllopsbrädan är lika stor som ett A4.

    Ha en bra dag
    Kram /Marit

    SvaraRadera