måndag 8 juni 2009

Ett underbart halsband

Jag beställde ett underbart halsband hos Susanne, den trevliga och duktiga kvinnan bakom den fina bloggen "Me and Alice". Jag fick hem det idag och jag kan säga att jag blev jättenöjd och glad med halsbandet! Det är så fint .... Jag kommer att ha det på mig ganska ofta! Det vet jag redan nu. Och när jag inte har det på mig kommer jag att hänga upp det på ett fint ställe i badrummet eller sovrummet så att alla kan se det.
Snart ska vi börja göra om här hemma och då ska jag beställa några skyltar till typ skafferiet eller garderoben hos henne! Hon är verkligen duktig och därför vill jag gärna rekommendera henne till alla som behöver något extra fint till sitt hem!
Vill ni se mer av hennes skyltar, så kan ni det här.
Ha en fortsatt trevlig kväll! KRAM

2 kommentarer:

  1. Hej Ann!

    Va kul att du hittade in till mig, så jag hittade in till dig! =) Vilka fina saker du gör.

    Ja, virka är som ett gift, och jag skulle inte vilja vara utan det. Stickar en del också, men mest mindre saker pga värk i axel och handled.

    Har själv funderat på att virka i mattrasor. Finns massor efter min mamma, och jag skulle vilja ha en matta till badrummet först och främst.
    Hur virkar du dina, och vad har du för virknål?
    Kikar gärna in igen, och länkar till dig.

    Kram
    /Ewa

    SvaraRadera
  2. Ja, jag kan tänka mig att det är lite tufft för händerna, och tror inte min handled skulle gilla det... Ska iaf testa.

    Jag har äran att fått ärva 2 vävstolar efter mormor och mamma, och ska försöka sätta upp en i torpet längre fram. Väva är kul. Måste dock ta hjälp av någon att trä den.

    Här skiner solen, men det blåser lite kallt. Håller på och plockar lite i saker som ligger framme. Hatar röran som uppstått pga min trassliga rygg, men försöker nu ta det pö om pö... Måste försöka rensa i lite garderober och skåpar också eftersom. Trist, men ett måste! Blir deppig då här är för grävigt.

    Ska iväg och kika på en gravsten senare, och fixa middag, men ska nog virka lite också... ;o)

    Kram
    /Ewa

    SvaraRadera